سید عبدالوحید قتالی، رئیس ادارۀ امور ارگ ریاست جمهوری شد
سید عبدالوحید قتالی بعد از حضور هشت ماهه در ریاست شاروالی هرات، از این نهاد بزرگ خدماتی نیز رفت و اینبار به ریاست ادارۀ امور ارگ ریاست جمهوری کشور رسید.
قتالی از جمله افرادیست که در طول شانزده سال گذشته فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی زیادی داشته است.
سید عبدالوحید قتالی متولد سال ۱۳۶۳ خورشیدی و فارغ التحصیل رشته هنر های زیبا از پوهنتون دولتی هرات می باشد. وی در اوایل سال ۱۳۸۲ ، موسسه فرهنگی – هتری « هری فلم » را تاسیس و در چوکات آن مشغول به تولید فلم های مستند، داستانی و همچنان درامه های تلویزیونی و سرود های میهنی شد که از مهم ترین فلم های تولید شده در آن سالها، یکی هم فلم داستانی « گلچهره » است که مقام نخست جشنواره فلم کابل را در سال ۱۳۸۴ از آن خود نمود
سید عبدالوحید قتالی از همکاران همیشگی « مجله دوربین » و « فرهنگسرای دوربین » نیز است که با وجود مشغله های فراوان مدنی، اجتماعی و سیاسی، از همکاری با این دو نهاد مطبوعاتی و فرهنگی دریغ نورزیده است.
وی که عضویت در دور دوم شورای ولایتی هرات و ریاست آن در سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ را در کارنامه خود دارد، تا قبل از معرفی او به ضفت ریاست ارگان های محل، به عنوان شاروال هرات، ایفای وظیفه نمود..
برگزاری همایش ها و جشنواره های بزرگی چون ( روز هرات ) در بیست و پنجم ماه حمل هر سال و تجلیل باشکوه از نود و هشتمین سالروز استرداد استقلال افغانستان در شهر هرات – ۱۳۹۶ – از بزرگترین دستاورد های فرهنگی و هنری وی و تیم همکار با او به شمار می آید.
سید عبدالوحید قتالی با مشوره اساتید، فرهنگیان و هنرمندان این شهر و دیار، یک روز را بدور از هرگونه پسوند ها و پیشوند های سیاسی، به نام هرات قرار داد تا همه اقشار ساکن در این ولایت، دور هم گرد آیند و سرود همدلی و وفاق ملی سر دهند.
بدین ترتیب ۲۵ حمل به عنوان روز به یادماندنی هرات مسمی شد و از آن همه ساله از سال ۱۳۹۳ با برنامه های متنوع ادبی، فرهنگی ، هنری و چراغانی شهر با آتش بازی های چشم نواز و خیره کننده، تجلیل به عمل می آید.
قتالی برای برگزاری جشن بزرگ ۲۵ حمل ( روز هرات )، فرهنگسرای دوربین را به عنوان دبیرخانه جشن، محل تجمع جوانان ، نوجوان و سایر اقشار جامعه قرار داد و مدیریت تمامی برنامه ها را از همانجا بر عهده گرفت.