«مهر مولانا» با حضور چهره های ادبی افغانستان، ایران، تاجیکستان و ترکیه

 نتیجه تصویری برای «صلح از نظرگاه مولانا» ب
شنبه، ۰۸ جدی ۱۳۹۷ –
هشتمین همایش «مهرِ مولانا» با عنوان «صلح از نظرگاه مولانا»  با عنوان «صلح از نظرگاه مولانا» با حضور مولوی‌پژوهان و عرفان‌پژهانی از کشورهای افغانستان، ایران، تاجیکستان و ترکیه روزهای شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ ماه جدی) از ساعت ۱۵ تا ۱۹:۳۰ در کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

سخنرانی‌های روز نخست همایش عبارت بودند از ولی‌الله شجاع‌پوریان، امیر اکرمی با موضوع «کثرت‌گرایی دینی مولانا؛ زمینه‌ساز صلحِ جهانی، شکوفه اکبرزاده با موضوع «مولانا و تحلیل استراتژی صلح»، مهدی سالاری‌نسب با عنوان «جنگ ناگزیر، ریشه‌های قرآنی و چاره‌های عرفانی»، علی تمیزال با موضوع «صلح و دوستی از نظرگاه مولانا» و نورعلی نوراف با موضوع «جغرافیای تاریخی فرارودان و فرهنگ تاریخی در آثار مولانا».

تکنوازی تنبور خراسان(دوتار) از عبدالله عبدی و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های روز اول مراسم بود.

در روز دوم نیز سخنرانی‌ها از این قرار است: حمیدرضا توکلی با موضوع «مولانا؛ از جنگ تا صلح، از صورت تا معنی»، سرو رسا رفیع‌زاده با موضوع «همزیستی مسالمت‌آمیز و ضرورت صلح در اندیشه مولوی»، عدنان کارا اسماعیل اوغلو با عنوان «مباحثی پیرامون مفاهیم مهر و محبت در مثنوی معنوی»، اسدالله شعور با موضوع «رمز برتر در سخن مولانا»، مصطفی ملکیان با عنوان «ارتباط صلح درون و صلح بیرون از نظرگاه مولانا» و محمدعلی موحد با عنوان «صلح از نظرگاه مولانا».

همچنین مراسم پایانی همایش امروز ۹ ماه ساعت ۱۸:۴۰ بعد از ظهر با سخنرانی اشرف بروجردی؛ رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، محمدمجتبی حسینی؛ معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محسن جوادی؛ معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و تقدیر و تشکر از سخنرانان برگزار می‌شود.

گفتنی است در این همایش تنی چند از فرهنگیان افغانستان به شمول استاد اسدالله شعور و داکتر شگوفه اکبرزاده دانشمند جوان کشور دعوت شده بودند.

منبع: ایسنا

درباره admin

مطلب پیشنهادی

آواز ادبیات کشور خاموش شد: وداع با پروفیسور استاد محمد ناصر رهیاب

با اندوه و تأسف فراوان، امروز، هشتم ماه دلو سال 1402 هجری، نویسنده، شاعر و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *